Om os

Sidea

Sidea er et Italiensk brand, grundlagt i 1999.
Brand´et blev skabt med et ønske om at kunne tilbyde et komplet sortiment af træningsudstyr indenfor funktionel, hold og styrketræning, hvor pris, funktionalitet og design er sat i fokus.

 

En del af Pedan A/S

Sidea.dk er en del af Pedan A/S, som er danmarks førende leverandør af fitnessudstyr. Virksomheden blev grundlagt i 1974 og ligger i Køge. Vores mission er "at give så mange som muligt de bedste forudsætninger for at leve en aktiv og sund livsstil igennem motion".

Vores organisation består bl.a. af dedikerede konsulenter, marketingsupport, egne montører & serviceteknikere, så vi altid er i stand til at servicere dig ud fra de ønsker, du måtte have.

Vi er din professionelle sparringspartner.
Vores mangeårige erfaring med levering af individuelle løsninger til kommercielle fitnesscentre, haller, foreninger, virksomheder, offentlige institutioner, hoteller og privatkunder giver os et godt udgangspunkt for at forstå netop dine behov. Vi tilbyder dig derfor sparring og inspiration under hele købsprocessen.

 


Showroom

Ønsker du at se eller prøve dit nye træningsudstyr, før du bestiller online? Du altid velkommen til at besøge vores 800 m2 store Showroom i Køge. Her finder du Sidea, Technogym & Fit interiors produkter. Se Kontakt for yderlig oplysninger.