Finansiering

FINANSIERING TIL PRIVATE

Ingen udbetaling - ingen renter - ingen etableringsomkostninger

Er du privatkunde, er det muligt at opnå rentefri finansiering igennem vores finansieringspartner Ekspres Bank & Nordea Finans Danmark A/S. Vi tilbyder finansiering på op til DKK 240.000,- i henholdsvis 24 eller 36 mdr. Løbetiden er afhængig af størrelsen på lånesummen.

24 mdr. < DKK 30.000,-
36 mdr. > DKK 30.001,-

Ønsker du at afgive din bestilling via vores webshop, og er beløbet under DKK 30.000,-, kan du foretage en online ansøgning og få svar med det samme. Er finansieringssummen større, kræver ansøgningen fremmøde i vores butik, da vi er forpligtigede til at se et gyldigt pas samt billed-id. Vi guider dig naturligvis også igennem hele ansøgningsprocessen.

 

FINANSIERING TIL VIRKSOMHEDER

Uanset om du står overfor at skulle etablere eller forny fitnessfaciliteter eller blot ønsker at tilkøbe et enkelt stykke udstyr, så hjælper vi dig gerne med finansieringen. Igennem vores partner DLL tilbyder vi attraktive finansieringsmuligheder til lave priser. Du kan frit vælge imellem leasing- eller lejeløsninger eller en kombination af begge løsninger. Kontakt os på +45 56 65 64 65 for at høre mere om finansieringsmulighederne.

 

FINANSIERING TIL FORENINGER

Som forening har I altid mulighed for at søge finansiering på lige fod med virksomheder. Det er derudover muligt at søge din finansiering via Bevæg dig for Livet. Læs mere om mulighederne her.