Finansiering

FINANSIERING TIL PRIVATE

Er du privatkunde, tilbyder vi attraktiv og nem finansiering med delbetaling via vores finansieringspartner Sparxpres – en del af Spar Nord. Vi tilbyder finansiering på op til 160.000 kr. Løbetiden fra 24 og op til 120 mdr. er afhængig af lånebeløbets størrelse.

Ønsker du at afgive din bestilling via vores webshop, og er beløbet under 160.000 kr., kan du foretage en online ansøgning. Er finansieringssummen større, kræver ansøgningen fremmøde i vores butik. Husk MitID og billedlegitimation. Vi guider dig naturligvis også igennem hele ansøgningsprocessen.

BETAL MED XPRESPAY
XpresPay er et fleksibelt tilbud, som giver dig mulighed for nemt og hurtigt af få en kredit fra 10.000 kr til 50.000 kr. Du betaler et fast månedligt beløb når der er trukket penge på kontoen. Når du skal betale dine varer i vores webshop, vælger du blot XpresPay og godkender betalingen med MitID. Når du skal betale med XpresPay i vores fysisk butik, scanner du blot den QR-kode, der er tilknyttet butikken og godkender med MitID.
Se mere om XpresPay her.

 

FINANSIERING TIL VIRKSOMHEDER

Uanset om du står overfor at skulle etablere eller forny fitnessfaciliteter eller blot ønsker at tilkøbe et enkelt stykke udstyr, så hjælper vi dig gerne med finansieringen. Igennem vores partner DLL tilbyder vi attraktive finansieringsmuligheder til lave priser. Du kan frit vælge imellem leasing- eller lejeløsninger eller en kombination af begge løsninger. Kontakt os på +45 56 65 64 65 for at høre mere om finansieringsmulighederne.

 

FINANSIERING TIL FORENINGER

Som forening har I altid mulighed for at søge finansiering på lige fod med virksomheder. Det er derudover muligt at søge din finansiering via Bevæg dig for Livet. Læs mere om mulighederne her.