OUTRACE - funktionel træning

EN FOR ALLE - ALLE FOR ÉN
 
Her har du ikke bare et fremragende design til indendørs og udendørs brug, men reelt også en multitræningskonstruktion, der skaber mulighed for at udføre utallige øvelser gennem de mest avancerede programmer indenfor funktions- og suspensionstræning – alle inspireret af en interesse i og et ønske om at forstå kroppen ydelse og udtryk. Derfor er vores nøgleord bevægelse.

Løsninger indenfor suspensionstræning, der PASSER PERFEKT i ethvert rum.

Standard Outrace Frames er sammensat af søjler, bjælker og forbindelser – modulære elementer, som muliggør konstruktionen af en række forskellige konfigurationer, der er tilpasset til de bedste fitnesscentres behov. Komponenterapps og fleksibelt tilbehør, der kan udvide det statiske udstyrs funktioner.

OUTRACE TRÆNING

Du kan med OUTRACE tilbyde holdaktiviteter, hvor alle udfører de samme øvelser samtidigt, eller afvikle timen som stations fokuseret træning. Med et Outrace rack og den bredde palette af tilbehør kan du altid tilbyde alt fra funktionelle træningsforløb til specifikke og varierede øvelser. Dine instruktørers kreativitet møder ingen begrænsninger i vores udstyr. Vores træningskoncept følger en præcis kurs: fælles mobilitet, proprioception, koordination, core-træning, styrke og konditionsfærdigheder. Alt sammen bundet op på en filosofi, hvis kerne er viden om den menneskelige bevægelses biomekanik.