Levering

Leveringstid

Når du bestiller lagerførte vare på Sidea.dk leveres disse indenfor 7 hverdage. Bestillingsvare leveres på 1-5 uger og Custom produkter sker efter aftale. Levering sker naturligvis til din valgte adresse – uanset om det er på din hjemmeadresse eller på arbejdet.

 

Om leveringen

Inden levering bedes du sikre dig, at produkterne kan passere døråbninger, trappeopgange mv. Du kan finde målene på vores produkter her på hjemmesiden.

Vi leverer på alle hverdage. Prisen for leveringen fremgår altid på din online bestilling/ordre.
I forbindelse med bestillingen og inden ordreafgivelsen vil det tydeligt fremgå, hvilken levering vi kan tilbyde netop dig. Ligeledes vil det i forbindelse med bestilling og inden betaling tydeligt fremgå, hvor meget fragt, der kommer oven i din ordre.

Det er desværre ikke muligt at få et helt præcist leveringstidspunkt inden for det angivne tidsrum på dagen, idet alle ordrer leveres af forskellige fragtbiler. Ligeledes er det ikke muligt at ringe direkte til den pågældende chauffør. Det er derfor en stor fordel, hvis du oplyser et mobilnummer, så vi kan sende dig en sms og ringe til dig inden levering.

Aftalen med vores leveringspartnere tager udgangspunkt i hurtig og sikker levering. Det er derfor ikke muligt at betale ved levering, og fragtmændene har heller ikke mulighed for at samle eller fjerne eventuelt affald, ej heller mod kontant betaling.

Vi gør opmærksom på, at såfremt chaufføren kører forgæves med leveringen, vil du desværre skulle betale for ny levering. Bemærk desuden, at chaufføren, af sikkerhedsmæssige årsager ikke må tage skoene af under levering. Det er derfor en god ide at sørge for et evt. smudsunderlang til sarte gulve.

Bliver din bestilling mod forventning forsinket, kontakter vores kundeserviceafdeling dig så hurtigt som muligt for at aftale en ny leveringsdato, som passer dig.

 

Når du modtager dine vare

Det er vigtigt, at du kontrollerer, om det er det rigtige navn, der står på etiketten, og om der er synlige skader på emballagen. Hvis alt er, som det skal være, vil du blive bedt om at kvittere for modtagelse.

Hvis emballagen er beskadiget eller viser andre synlige tegn på at være defekt, skal du på fragtbrevet kvittere for modtagelse med forbehold for eventuelle skader på indholdet.

Hvis en vare viser sig at være beskadiget eller defekt efter udpakning, skal du kontakte vores Kundeservice hurtigst muligt og inden for rimelig tid, som vil hjælpe med en løsning.

Vi anbefaler, at du gør det hurtigst muligt, navnlig hvis der er tale om transportskader.

 

Returnering

Hvis du vil returnere dine varer, skal disse afleveres i samme stand og i original emballage. Hvis du skaffer dig af med emballagen efter udpakning, mister du din ret til at returnere varen. Det er derfor en god ide at folde emballagen sammen og gemme den, indtil du har besluttet dig endeligt.

Levering af lagerførte varer
Hos Sidea.dk kan du vælge at få leveret dine ekspresvarer direkte til døren.

 

Hvis du fortryder

Du har altid mulighed for at returnere varer ved hjælp af vores Returlabel eller direkte til vores showroom. Fra leveringstidspunktet har du 30 dage til at beslutte dig for, om du kan undvære dit nye træningsudstyr.